El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 25 de gener del 2024

Llac Petit, Parc Audiovisual i Ermita de Santa Magdalena de Puigbarral des de Can Mossenaire

Llac petit, que torna a baixar el seu nivell i és preocupant la manca de pluja, tot i que el dia abans, el dia dinou de gener, van ploure 11,6 mm. que es considera moderat. Sols per regar un xic els camps del nostre entorn, però no suficient per omplir embassaments del nostre país, i menys el llac petit que a hores d'ara torna a baixar ràpidament. Ens agrada el circuit que ofereix un lloc pictòric i d'interès com aquest, i que manté aquest perfil de circuit de deu quilòmetres. També destaquem que Mossenaires ha passat pel costat del parc audiovisual, prou important pel fet que si fan programes d'ampli ressò, com ara estan fent l'"operación triunfo". Podeu observar el circuit i veure alguna fotografia del moment, i com sempre al llarg de la nostra crònica.

Els Mossenaires que han caminat, ho han fet baixant pel torrent de la Grípia i arribant fins a la bassa del golf, i ha estat un recorregut agradable i apte per tots els públics. Us animem a convidar i fer venir a les vostres amistats, donat que està fent furor el grup de caminants.

Tot i que és setmana de la Mitja de Terrassa, nosaltres mantenim la trobada, donat que si és dissabte hi ha Mossenaires, i vol dir que ja esperem la teva inscripció, totalment de franc i on regalem somriures i bon rotlle a mans plenes.

clicla damunt de la bandera si vols veure el vídeo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener