El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 11 de gener del 2024

Font de Can Roure i Font de ca n'Argelaguet

Dia de Reis, dia sis de gener, de Melcior, Gaspar i Baltasar es van passejar per viles i ciutats i segur que quan arribeu a casa, i si heu fet bondat us han deixat alguna cosa que t'agradarà. I si és dissabte, hi ha Mossenaires. Per molts el primer regal del dia. Ahir va ploure després de molt de temps i hem triat circuit apte per a tots els públics, per no quedar submergits en algun basalt. Ens hem retratat i filmat a la plaça de Sant Jordi de Matadepera, i el lloc culminant de l'entrenament ha estat dins la font de Can Roure. Volem deixar sempre un record del nostre pas, i tot i que quasi no hi cabíem, s'ha aconseguit. El recorregut per arribar aquí és molt maco, amb bones vistes i racons especials, com el pas per la Masia de Can Torrella, la Masia de Can Roure, així com la seva font. Sobretot ens hi agrada anar a l'estiu per refrescar-nos, però avui després de la pluja d'ahir, encara que minse, ha estat un regal ben bo de reis.

Sempre tenim ajut dels que veniu, i us ho volem agrair i el reportatge gràfic és un element que fa que ens quedi un record que durarà. Ja encetem el 2024 i què millor que fer-ho al vostre costat.

Els caminants, Mossenaires, han fet uns bons senderisme per la font de l'Argelaguet i com cada setmana i al llarg del reportatge, podreu repetir-lo qualsevol dia amb el circuit que podeu baixar de Wikiloc.

Ja teniu a punt del formulari si voleu venir a caminar i córrer el dissabte vinent. Vinga: anima't

Marta i Pepa
Clica damunt aquest foto, i veuràs un vídeo al Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener