El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 8 de febrer del 2024

Ca N'Arnella i Ermita de Sant Julià d'Altura des de Can Mossenaire

Torna a ser un dia multitudinari Mossenaire, on el grup de caminar continua creixent i on sembla que ens ho hem passat bé. Ens agradaria fer menció especial a en Josep Mirabet, que s'ha agafat molt seriosament que el projecte és espectacular, i els caminants descobreixen racons espectaculars de la seva mà cada setmana i li volem agrair la seva predisposició i bon fer. A més ens ensenya, al final dels entrenaments en grup, a fer uns bons estiraments i exercicis per millorar encara més. Gràcies, Josep! També a tots els integrants dels grups, on enriquiu amb el vostre bon fer, que sigui un èxit. Gràcies a totes i a tots. Ah!, i la Mosseanaire nova que avui s'estrenava, la Mary. Benvinguda.

Els Mossenaires que hem corregut, hem anat fins a Sant Vicenç de Verders, ermita que va ser portada pedra a pedra des del Pantà de Sau, ara que està pràcticament buit d'aigua. Podreu veure pel reportatge, que hem gaudit molt plegats. A més continuem sent una bona colla i avui ens han vingut antigues Mossenaires, que ens ha fet il·lusió retrobar, com són la Silvia i la Montse. I de nou, agrair-vos aquestes ganes de fer que el projecte d'entrenaments en grup, tingui tan bona salut.

Tenim obertes inscripcions pel dissabte i de nou et demanem aquest petit esforç, per poder pensar millor l'entrenament. Gràcies.


Marta i Josep a punt de muntar la foto
clica al damunt si vols veure el video al Youtube


Xavi i Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener