El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 29 de febrer del 2024

No t'oblidarem mai. El "Can" Mossenaire

Avui tocaria parlar de l'entrenament, de la trobada, dels trenta-un anys seguits de projecte Mossenaire, de què tot són rialles i que com sempre les bones vibracions de l'entrenament i la trobada dels dos grups Mossenaires, Caminants i corredors i que el projecte encara dura.

En canvi, estem molt tristos perquè un company i incondicional Mossenaire com en Yuma ens va deixar el dimecres, i ja no podrem gaudir d'un dels components de les trobades dels dissabtes i dels més importants per tothom, i que hem tingut l'oportunitat d'estar al seu costat els deu anys que gairebé sempre ha estat venint al nostre costat. Estem tristos i ho volem dir i posar en coneixement de tothom que sap que ha estat increïble tot el que en Yuma ens ha ensenyat. També volem acompanyar en el sentiment a en Juanjo, que ha perdut alguna cosa més que un amic incondicional irreemplaçable. Li volem donar ànims, tot i saber que serà difícil superar aquests moments tan tristos. Si veniu dissabte, li dedicarem un minut de silenci a en Yuma, donat que ens el sentim molt nostre, i aquesta pèrdua és profunda.

Gràcies, Yuma per haver-nos ensenyat tant i sabem que et trobarem a faltar molt. Que la terra et sigui lleu.

Els Joans
Clica al damunt si vols veure el vídeo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener