El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

divendres, 16 de febrer del 2024

Turó de les Roques Blanques i Collet de Can Roure des de Can Mossenaire

El circuit dels sis revols, que ens puja fins al Turó de les Roques Blanques, és el més llarg de Mossenaires, però bonic amb ganes i més ara que baixem de fa poc per darrera, per Can Roure i la fem més circular. Què bonic veure com pugeu i arribeu amb ganes de riure. Anar admirant amb l'alçada el Vallès Occidental des dalt i aquesta setmana que s'inaugura la B40 amb la voluntat de conectar les dues comarques. Ja tenim a set minuts el Baix Llobregat. Una vegada arribades totes les persones Mossenaires dalt, toca deixa constància amb la bandera, que avui voleiva per uns corrents d'aire ben evidents i que podreu veure al vídeo, de com en Carles, el nostre bandera d'avui, i la Marta hi lluiten pel desplegament. De nou un bonic dia que recordarem.

La colla de caminants, també ha gaudit de valent amb el circuit que ens tria en Mirabet, i que feu gaudint de la bona companyia i que han anat a un lloc nou: la font de Matadepera i passant per l'església de Sant Joan. Amb disfressats, per fer que carnestoltes també hi passa per Can Mossenaire, com podreu veure a la Maite, Eva, Fran, José.

Ja esteu a punt pel dissabte:, dons obertes inscripcions: http://inscripcio.mossenhoms.be



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener