El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 22 de febrer del 2024

Sant Julià d'Altura, Font de Ca n'Argelaguet a Can Mossenaire

De nou recorregut prou conegut de Mossenaires, on ens agrada anar al bosc de Can Deu de #Sabadell, amb la recta ample i espectacular on us hem filmat amb el vostre córrer fàcil. Tothom corre a la perfecció, sens dubte. Una volta per aquest indret i baixem prop de Ca n'Ustrell, per enfilar el camí fins a la font de l'Argelaguet, on ens farem la fotografia de record i on també ens ajuda l'Eva amb la seva clàssica selfie.

La colla Mossenaire de caminar, també hi han passat per la font de l'Argelaguet, tot i que en un altre moment i han fet un recorregut que us ha dissenyat l'amic Mirabet i que esperem que hàgiu gaudit força. A més en acabar sempre us fa fer uns estiraments i exercicis perquè encara estigueu més en forma.

Per tot plegat, podem afirmar que de nou hem completat un nou #dissabteMossenaire amb bona companyia.Josep Mirabet i Anna Cos
Clica al damunt per veure el vídeoCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener