El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 4 d’abril del 2024

Can Mossenaire, Ermita de Sant Julià d'Altura i Mirador dels plans de Ca N'Arnella

Anar de Terrassa fins a Sabadell corrent, és habitual a Mossenaires i a més a la colla hi ha persones de les dues cocapitals, i el recorregut és de baixada, donat que Sabadell està més avall. Sortim de 355 metres per sobre del nivell del mar i el punt més baix és a 288 metres. Vol dir que ens resulta més fàcil l'anada. Llavors recorrem per dins el bosc de Can Deu, que sempre ens ha agradat. De fet, quan vam començar fa trenta-un anys, el bosc era molt espès de pins. Arran de l'esclafit ara fa deu anys, que va fer que molts arbres s'enfonsessin. Ara de mica en mica es van recuperant, però els que fa anys que hi anem el recordem esplèndid. I sí, ja fa deu anys que va passar.

Cada setmana ens porta la bandera algun Mossenaire, i avui ha estat la Maria José Delgado i l'estesa l'han fet amb el seu marit l'Antonio. Sempre ens ajudeu, tant en Joan Carles Magdaleno, que controla, com en Niko passant llista, la Dolors i en Joan retratant. El mateix als Mossenaires que caminen, amb fotografies de Gus i Juanjo i celebrant a l'hora de la fotografia de grup que era l'aniversari de la Nere, que l'ha felicitat moltes amigues i amics.

Els dos recorreguts els podeu observar al llarg d'aquest reportatge, i recordeu que estan penjats a wikiloc i es poden clicar al damunt i inclús baixar als vostres mòbils.

El recorregut dels caminants ha estat guiat per en Mirabet, i se'ls veu baixat per llocs curiosos.

Bé, esperem que hàgiu gaudit de l'entrenament, que la setmana senta hagi estat profitosa, amb una bona Pasqua.

Ja us heu apuntat?, no badeu. És ara i sempre un plaer rebre a tothom que vulgui compartir amb nosaltres aquesta estona. A reveure. http://inscripcio.mossenhoms.be
David i Carol
clica damunt la foto, si vols veure video al YouTubeCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener