El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 11 d’abril del 2024

Bassa del Golf i Castellarnau

Camins amples i passejada per Castellarnau i camps florits i olorosos. La zona ombrívola del Pi gros i baixador de Torrebonica. Una colla que es manté força estable i ganes tothom de què sigui un èxit la trobada. En Jordi Torrente avui ha conduït la bandera i ens han ajudat amb les fotografies, la Maite, Gus, Fran i tres noies que passaven, que ens han fet a foto de gent que correm. Els que caminen, també una bona col·lecció. Els que caminen han fet mirador dels plans de Ca N'Arnella, Font de Sant Josep i Pi pinyer des de Can Mossenaire, amb en Mirabet com a guia.

En resum, si no has pogut venir, el reportatge t'obrirà els ulls de la trobada i si has pogut venir, tindràs el teu record únic i inesborrable. Gràcies per tot i ja saps, que estem desitjant que t'apuntis, a http://inscripcio.mossenhoms.be

Clica aquesta foto, per veure el vídeo
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener