El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 18 d’abril del 2024

Font de la Moreria, Pantà de Ribatallada i Font dels Capellans des de Can Mossenaire

Avui les dues colles Mossenaires han sabut trobar racons espectaculars de Sabadell, per molta gent desconeguts. L'un per travessar un torrent bonic de debò, com és el torrent de Gotelles i que passa per l'antic pantà de Ribatellada i on sovintegen fonts, com la del mateix nom que el torrent, la de la moreria i tot pujant la de capellans i on un ampli reportatge que ens regala en Gus, gaudim dels impressionants racons.
Els que corríem, en buscar un pi molt gran, que ha aguantat tot sol i força aïllat les inclemències meteorològiques, com l'esclafit de fa deu anys. Un seguit de fotografies demostren que el lloc s'ho val i arribarem fins a les primeres cases de Sabadell i tornarem a camins i corriols de camp, per fer un traguet d'aigua a Sant Julià d'Altura i a on les dues colles es trobaran al capdamunt de la pujada de capellans.

Vull agrair de nou a tothom, a cadascú de vosaltres el vostre ajut perquè hagi estat un èxit i als nostres lectors dir-los que si no han vingut mai, podeu venir a provar i que us trobareu a un conjunt de persones que estaran disposades a fer-vos-ho passat bé. I com diem: fem teràpia d'esport i en traiem molts beneficis, entre ells l'amistat.


clica damunt si vols veure la película al YouTube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener