El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 25 d’abril del 2024

Can Mossenaire corre i camina

Sempre sabem que els dissabtes s'assemblen, pel tipus d'entrenaments que practiquem. Compartits, i esperant a tothom a les cruïlles i no deixant a ningú enrere. Aquesta va ser la nostra novetat fa una bona colla d'anys i per això mentre correm, practiquem la companyonia que tant volem transmetre. Els que us agrada aquesta manera de fer, ens ajudeu i ho practiqueu i feu que el projecte d'entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs hagi estat un èxit al llarg de tants anys. Caminants i corredors fan recorreguts distrets i sempre il·lustrem amb un bon conjunt d'imatges, perquè us queda aquest record tan característic.
D'un temps ençà, també ens envieu fotografies des dels vostres llocs d'entrenament i de les vostres curses, perque d'alguna manera us sentiu Mossenaires a la distància i enriquiu el reportatge.

Volem donar el condol a una família que ha perdut a la Ivet, una lluitadora amb una malaltia minoritària, que patia Deficiència Múltiple de Sulfactasa, i que aquesta setmana ens ha deixat amb vuit anys. Els pares, esportistes i amistats nostres, els hem vist durant molts anys fent esport i lluitant. A tota la família, i en especial a l'Elisabet i en Fortunat us volem donar el nostre escalf ens aquest moments tristos.

Per acabar
Si voleu venir a córrer i caminar el dissabte vinent, no perdis l'ocasió i et pots inscriure a http://inscripcio.mossenhoms.be
Albert Galan, torna al cap de deu anys
Clica la foto si vols veure el vídeo al Youtube

L’empremta de la Ivet 

L'emotiu escrit de Josep Ballbè amb motiu de la mort "d'un angelet"Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener