El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dimarts, 1 de febrer de 2022

Caminem i Correm

Tornem a agrair la vostra presència que va sent més nombrosa. Tenim més coneixement de com entrenar i tal com ho fem, estem donant una estona agradable als caps de setmana. Els Mossenaires caminants han assolit una elevada presència d'amigues i amics i avui hem acomiadat al nostre nou amic Antonio Aznar, que ha vingut des de l'Argentina a veure a la seva família i ens ha acompanyat les darreres setmanes. Esperem veure't aviat de nou.

Ha estat un dissabte dels que comencem a aproximar-nos a la colla que havíem estat històricament i el recorregut agradable fins a Castellarnau, i cada setmana tenim nous Mossenaires, que hem tingut el gust de conèixer. Us esperem sempre que vulgueu.

Podreu veure els recorreguts i baixar-vos aquests des de wikiloc. Podeu obrir-vos usuaris gratuïts i experimentar amb els recorreguts de cada setmana.

Ja estan obertes les inscripcions pel dissabte vinent, on us esperem al lloc habitual


Seguim recollint fotografies dels nostres amics Mossenaires que ens envien des de diferents llocs i voldríem felicitar a la nostra Carme Ballesteros, que cada setmana ens regala amb els seu triomfs i aquesta vegada s'ha proclamat aquest cap de setmana campiona de Catalunya dels 3.000 metres en pista coberta en categoria +50


Inma, Miguel i Sebas, porten des del primer dia enviant-nos fotografies, com la Marta Cirera, la Isabel Vergara i continuem esperant aquestes fotografies que ens fan no oblidar-nos de tots vosaltres.


En Miguel, que ens envia el seu entrenament diari, i ara que farà seixanta anys, vol fer-ne seixanta de pujades a la Mola.


I us estem a tothom agraits. Bona setmana i fins aviat


Transi
Caminant

Corrent


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener