El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 21 de febrer de 2022

Sant Vicenç de Verders

Vint-i-nou anys fent entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs i un munt d'històries a explicar i quantitat i qualitat d'amistats que han passat per aquest projecte i que l'han fet gran i l'han fet perdurar al llarg del temps. Un 21 de febrer de 1993 un parell d'amics, Javier i Pep, mentre preparaven la Marató de Barcelona, feien servir aquest punt de trobada i a partir d'aquell moment, tots els dissabtes sense interrupció ens hem anat trobant davant aquesta impressionant Masia. Gràcies a tothom que ho heu fet possible gràcies a la vostra generositat a l'hora de fer servir aquest entrenament com a llavor de moltes coses entre elles la més important: fomentar l'amistat, l'esport i l'estimació a la natura. I encara continuarem un temps més.

L'entrenament que es proposava avui, era baixar fins a Sant Vicenç de Verders i gaudint d'una nova manera d'arribar-hi. Alguna variant que vam descobrir. Hem fruït de bones vistes i passat pel costat de Ca n'Ustrell.

Sempre sortim alhora els Mossenaires Caminants i els que correm, i avui hem acabat just al mateix moment, fent un circuit diferent que podreu veure al llarg d'aquesta crònica. També el podeu baixar i seguir-lo.

Hem rebut fotografies d'amigues i amics que fan el projecte encara molt millor, amb la seva presència i a qui també agraïm que pensin amb nosaltres i enriqueixen aquest reportatge. Gràcies

Recordem que ara ens agrada molt que us apunteu abans de venir. Ens ha resultat de gran ajut i agraïm aquest esforç. El lloc és tan senzill com aquest: http://inscripcio.mossenhoms.be

Gràcies i us esperem el dissabte vinent al lloc habitual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener