El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 7 de febrer del 2022

Tartana i Gotelles

Després de molt de temps, sembla que ja comencen a ser una bona colla. Tant a el vessant dels caminants com dels que correm, una bona colla i que hem gaudit de valent. La colla de Mossenaires que caminen, han anat al Torrent de Gotelles, veient la zona quasi selvàtica i, en canvi, la colla de Mossenaires que correm, hem anat fins a la font de la Tartana, travessant Matadepera, en un dia on l'asfalt ha predominat. Hem notat com d'antic, que érem colles grans i fruint de valent. Reagrupaments i un tip de xerrar tothom. La remor de les nostres veus al nostre pas, característica principal del grup.

Anem rebent fotografies d'amigues i amics, que al llarg de la setmana entrenen i competeixen, com fa la Carme Ballesteros, que ens envia aquestes fantàstiques fotografies.

Destaquem a en Miguel Moreno, que a banda que ens tramet la seva fotografia de l'entrenament matinal, quan va a treballar, ara ha engegat un repte espectacular de pujar tants anys com farà aquest any, tants com seixanta, i vol pujar seixanta vegades amb persones i amigues i amics que considera cabdals per la seva vida. Aquesta setmana hi he anat jo, el dia que complica onze pujades ja i al juliol serà el seu aniversari. Molts ànims i sort.

Seguim animant-vos que ens trameteu les vostres creacions, com fa en José Manuel, en Fran, en José, Juanjo, Carme, Isabel. És una manera de fer un reportatge encara més ric.

Moltes gràcies a tothom i us esperem tots els dissabtes, tant si vols venir a córrer com si vols venir a caminar. Això sí: prèviament t'agrairem que facis la teva inscripció a http://inscripcio.mossenhoms.be , encara que si t'oblides, tenim amics que us ajudaran a apuntar-vos a darrera hora com fa en Fran.

Bona setmana!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener