El projecte es modifica i transforma. Ara ja entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes.

Volem contribuir a donar entendre que estem en pandèmia i que
 encara no és solucionat, i com que us trobem molt a faltar, ara tens
 tres possibilitats de sortir als reportatges:

- Venir a "córrer" 10 qm.
- Venir a "caminar" 6 qm.
- Enviar "Una fotografia" teva.

dilluns, 14 de febrer de 2022

Font dels Plàtans corrent

Tot i que avui anunciàvem circuit especial, anar a la font de plàtans, i ens preocupava pel rierol que tindríem de passar una vegada i una altra, i tot seguit després de la font que anàvem a visitar i una pujadeta exigent just en sortir, ens ha semblat i tenim la percepció que us hem vist gaudir de valent a totes i a tots. Primer hem fet aproximació fins a la baixada que ens fa passar per davant de la font de capellans i llocs molt bonics, i hem vist com domineu la situació i ningú a pres mal ni ha patinat, que és el que ens preocupava. Se us felicita i us donem les gràcies per l'acceptació del repte que avui us hem posat.

Quan hem arribat just dalt del corriol i ja al bosc de Can Deu, una fotografia per veure quines cares fèieu, i l'agraïment a en Jordi Viñeta, que és qui va investigar i trobar tots aquests racons que tots hem fruït col·lectivament.

Ens ha vingut nous Mossenaires, de la mà de la Carme, a qui li ho agraïm i esperem que tornin i s'ho hagin passat bé.

Gràcies a tothom i us esperem el dissabte vinent i abans recordeu que ens agrada que aneu estant apuntats, donat que podem tenir millors previsions i pensar millor el circuit. Gràcies !!!
https://youtu.be/9NvbhBgvA1g

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener