El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dilluns, 14 de febrer del 2022

Font dels Plàtans corrent

Tot i que avui anunciàvem circuit especial, anar a la font de plàtans, i ens preocupava pel rierol que tindríem de passar una vegada i una altra, i tot seguit després de la font que anàvem a visitar i una pujadeta exigent just en sortir, ens ha semblat i tenim la percepció que us hem vist gaudir de valent a totes i a tots. Primer hem fet aproximació fins a la baixada que ens fa passar per davant de la font de capellans i llocs molt bonics, i hem vist com domineu la situació i ningú a pres mal ni ha patinat, que és el que ens preocupava. Se us felicita i us donem les gràcies per l'acceptació del repte que avui us hem posat.

Quan hem arribat just dalt del corriol i ja al bosc de Can Deu, una fotografia per veure quines cares fèieu, i l'agraïment a en Jordi Viñeta, que és qui va investigar i trobar tots aquests racons que tots hem fruït col·lectivament.

Ens ha vingut nous Mossenaires, de la mà de la Carme, a qui li ho agraïm i esperem que tornin i s'ho hagin passat bé.

Gràcies a tothom i us esperem el dissabte vinent i abans recordeu que ens agrada que aneu estant apuntats, donat que podem tenir millors previsions i pensar millor el circuit. Gràcies !!!
https://youtu.be/9NvbhBgvA1g









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener