El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 1 d’agost del 2024

...a la font de la Tartana, dissabtes Mossenaires

I aquesta setmana té mèrit entrenar, per les elevades temperatures i volem agrair als que heu superat qualsevol dubte i la vostra gran implicació amb el projecte d'entrenaments en grup a Torre Mossèn Homs.
Volem donar les gràcies que el grug ha estat molt ben conduït per en Joan Forte, fent un circuit dels tradicionals que ens porta a la font de la Tartana, ja totalment operativa. Igualment a en Fran Frutos, que ha fet un munt de bones fotos, per engruixir el nostre historial de trobades dels dissabtes Mossenaires. També del seu Strava hem enganxat fotografies de l'Eva Cantero, de la Marta i en Jordi Mas.
Els dos circuits, el de córrer l'hem agafat de l'Strava de la Marta Cirera, i també agraïm. El de caminar de l'Strava d'en Jordi de la Fuente.
Les inscripcions a la web i també podreu veure els participants, que tindreu als que ho heu demanat la crònica al vostre correu electrònic i a tothom rebereu la trobada al WhatsApp, perquè tingueu un bon record d'aquesta trobada. Moltes gràcies a tothom.
Hem vist que tots feu bona cara, i avui he estat brillantment substituït i no s'ha notat gens la meva absència i això és bo. Sempre hi ha delegació de responsabilitats perquè la trobada hagi estat un èxit.
Tornem a agrair la bona acceptació de registrar-se i inscriure's que ens va molt bé i ens facilita que siguin entrenaments únics a Can Mossenaire. Moltes gràcies!!
Si us voleu apuntar pel dissabte vinent, des de dimecres al vespre tenim obertes inscripcions al lloc habitual de cada setmana a http://inscripcio.mossenhoms.be

Foto de famiília a la Sortida de Can Mossenaire
clicla al damunt d'aquesta fotografia si vols veure el vídeo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener