El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 22 d’agost del 2024

Salta amb Mossenaires

Va començar fa uns mesos, quasi per casualitat, però ara ja comença a ser necessari un segell propi del nostre Mossenaire que salta i salta: en David Hernàndez. Avui ens ha fet una primera demostració, i tothom ha provat d'imitar al mestre. Segur que us dona un aprovat. Heu fet un bon salt.

Aquestes setmanes d'agost som poquets, i us estem guardant la plaça per a quan ens vingueu a visitar i desitgem estigueu passant uns bons dies de descans.

Els caminants Mossenaires han pujat fins a Matadepera i podeu veure el recorregut clicant al mapa de més avall. Han gaudit i us conviden a venir a caminar plegats.

Els que correm, una passejada pel bosc de Can Deu, tot passant pel pàrquing d'aquest bonic parc de Sabadell, on amb el fons incomparable de la nostra estimada Mola, hem realitzat un impressionant salt. Repetirem, si voleu, ehhh!

Gràcies a tothom, pel vostre ajut, amb inscripcions en Fran, fotos, Josep, Eva i Jordi i per compartir aquesta estona increïble.

Ah!!, i als nostres banderes, en José Luís i en Josep

Us esprem dissabte!

A veure qui iguala al nostre David
clica aquí damunt per veure el vídeo al Youtube




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener