El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 8 d’agost del 2024

Castellarnau i Sant Julià d'Altura, amb Mossenaires

El dia previ al nostre entrenament setmanal, una bona tromba d'aigua que va deixar 30,6 litres per metre quadrat en trenta minuts, i Terrassa se situava en la quarta posició del rànquing de pluja de Catalunya. De fet, es notava una fresqueta que els darrers dies no notàvem. Havíem previst anar per un torrent i donat que segur que hi havia tolls d'aigua, va ser l'antic circuit que ens duu a la zona dels gronxadors i font ara inexistent i al bell mig del nostre entrenament a Castellarnau.
Ens complau tenir noves mossenaires que avui s'estrenaven, com són la Dolors i la Maria amb el seu gos Simba. Benvingudes i esperem que repetiu moltes més vegades.
Es nota que la gent comença a anar de vacances i hem estat menys amigues i amics del que és habitual.
Agraïm l'ajut de Joan Carles Magdaleno i Sebas Morales amb les inscripcions, i als fotògrafs, com la Dolors, Jordi, Josep, que han vestit el reportatge. També els que heu dut la bandera com en José Manuel García i Josep.
Els caminadors, guiats com sempre per en Mirabet, han practicat senderisme fins a Sant Julià d'Altura i hem rebut la foto d'en Josep Vandellós.
Ja tenim les inscripcions obertes i us convidem a totes i a tots a fer un bon entrenament en grup el dissabte vinentVinga!! http://inscripcio.mossenhoms.be
Ens ajuden avui en Joan Carles i en Sebas
Clica al damunt de la imatge per veure el vídeo al Youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener