El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 29 d’agost del 2024

Llac Petit i font de Can Vinyers, amb Mossenaires

Moltes vegades hi hem anat al llac petit, de Can Bogunyà, i ara fa goig tan ple d'aigua. Llegíem a algun expert, que seria bona idea que n'hi hagués més de llacs similars per on sol baixar l'aigua i per a quan plou a la serra de l'obac i Sant Llorenç i tenir reserves i, per recollir l'aigua que s'acaba perdent, i en aquest indret en tenim un bon exemple. Però a nosaltres ens belluguen les ganes d'anar-hi plegats i sempre sense parar de tenir bones converses. Hem estat una bona colla i també ens creuem amb amics, com el fill d'en Mirabet, i que podreu veure durant el reportatge tot entrenant a gran ritme pels voltants del Club Ègara
De fa dies ens ha que passat a veure, quan fem estiraments al final, un dels millors corredors egarencs de tots els temps i el primer que va rebaixar el récord de marató que ostentava el nostre amic finat Miguel Piqueras, que va tenir durant molt de temps, i va ser en José Vicente Muñoz Montenegro qui va rebaixar la marca egarenca, i que de tota la vida que ha entrenat i entrena a molta gent entre ells tinc l'honor d'haver-lo tingut als meus inicis com a entrenador.
Ens heu ajudat tothom, i sobretot la part gràfica amb ajut de Jordi Mas, Eva Cantero, Dolors Egea, i inscripcions en Fran. També ha dut, en Fran, la nostra bandera Mossenaire.
Els caminadors han anat fins a la font de Can Vinyers i han estat molt divertit, conduïts per en Mirabet, que també ha dut la bandera.

Gràcies a tothom i continuarà... quan? , dissabte: clar



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener