El projecte es modifica i transforma. Entrenem en grup a
"CAN MOSSENAIRE" tots els dissabtes a les 08:00.

 
Anem evolucionant, i gràcies a aquest projecte d'entrenaments
en grup, un munt de bones amistats van sorgint. Us demanem
un petit esforç: que cada setmana us apunteu, donat que els
que ho portem, per organitzar-nos, ens és bo comptabilitzar les
amigues i amics que serem cada dissabte, com més aviat millor.
http://inscripcio.mossenhoms.be
 
- També ens pots enviar "Una fotografia" teva, des d'on tu vulguis.

dijous, 15 d’agost del 2024

Parc Pep Ventura i bassa del golf, amb Mossenaires

Olor de vacances estivals i com no pot ser d'una altra manera, sempre som colla amb ganes de fer esport mentre petem xerrada. Dos grups: els que correm i els que caminen. Dos destins, Parc de Pep Ventura pels uns, bassa del golf pels altres. Un objectiu: gaudir. S'ha aconseguit?, creiem que si. Però la millor manera de saber-ho és que tu que ens llegeixes, la setmana vinent vinguis i ens ho dius.

El reportatge, per deixar empremta. Ara ja ha passat, però tant els que hi hem anat, com els que ens mireu, podeu tenir un tastet de com va anar.

Dos banderes, l'una l'ha dut en Jordi Torrente, l'altre en Mirabet.

Fotografies aportades per Mossenaires amigues i amics, Eva Cantero, Josep Vandellós, Jordi Mas, José Crespillo i ajut a l'hora de fer inscripcions, Jordi Viñeta. Gràcies a tothom, i sobretot als que heu fet que la trobada ha estat de nou un èxit: esportistes que corren i caminen.

A l'hora de sortida felicitem a en Josep Vandellós en el dia del seu aniversari i hem recordat que d'ençà va començar a venir de manera ininterrompuda des del 2011. Gràcies, Josep Vandellós i el projecte també és teu.

Us esperem dissabte vinent a http://inscripcio.mossehoms.be
Jordi de De la Fuente
Clica damunt de la imatge, per veure video al Youtube


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per tenir aquest espai en compte i t'emplacem sempre que vulguis a acompanyar-nos, tant entrenant per molts llocs, com amb tot tipus d'escrits així com a esmorzars i molts temes anar inimaginables i esperem que et sigui útil. Encara que la part més important és l'Entrenaments Torre Mossèn Homs - Terrassa a les 08:00. És molt bo trobar altres elements per afavorir el nostre plaer per fer esport plegats.

Gràcies per tot i fins aviat.

Mossener